петак, 2. октобар 2015.

Recenzija Farmasi, Avon i Schwarzkopf proizvoda


Mleko za čišćenje šminke Farmasi sa vitaminom E, prijatnog mirisa, odlično skida i vodootpornu šminku veoma brzo, ne iritira kožu i ne isušuje je, lako se ispira i najčešće koristim ovaj prozvod.


Avon Femme parfem me nije nešto posebno oduševio jer ne volim prejake mirise, pogotovu kad imaju sladunjav miris. Bočica je slatka, ali ne verujem da ću ponovo naručiti ovaj parfem.



Schwarzkopf gliss hair repair oil nutritive je preparat za suvu i oštećenu kosu. Predivnog mirisa, oporavlja krajeve, ali treba paziti u kojoj meri nanosite jer mnogo masti kosu. Ja više volim ulja za kosu, tako da sam ovaj preparat koristila samo dok nisam nabavila novo ulje,. Cena je oko 500 dinara.


Avon Naturals hair refresher je sprej za kosu sa ulogom da je osveži. Znači, nema nikakav drugi efekat osim što malo naparfemiše kosu, ne neguje je ni ništa, zato ovaj proizvod smatram totalno nepotrebnim, jer mislim da su pakovanja za kosu ili ulja dovoljna da se kosa osveži odnosno dobije miris, tako da ne preporučujem bacanje para na ovaj sprej za kosu.



Fresh glicerinska krema. Sasvim fina krema za suvu kožu i za hladne dane, miris je blag i prijatan. Krema je malo masnija, ali pruža dubinsku negu a nema neke štetne supstance. Ocena 3 od 5. :)


Taft Schwarzkopf pena za kosu, jačina 5. Lepo oblikuje kosu, mada je dosta masti. Ranije sam često koristila penu, ali u poslednjih par meseci nikako, čini mi se da mi malo isušuje kosu, pa sam umesto pene počela da koristim ulja. Veoma lepo miriše.  Cena je oko 500 dinara.

Pozdrav <3
xx

Нема коментара:

Постави коментар