уторак, 29. септембар 2015.

Velnea, Botanica i Avon


Pozdrav!

Danas pišem o Velnea puteru za telo, Botanica kremi za lice, svetlucavom Avon ulju za telo i
o spreju za telo, takođe od Avona.

Kao prvo, Velnea body butter Cranberry & Chocolate, puter za telo. Svetlo braon boje je i ima preedivan miris čokolade i brusnice. Tekstura je gusta i masna. Nanosi se posle tuširanja i ne ispira se. Kupila sam ga u lily-ju, tad je bio na akciji pa je koštao oko 150 dinara (ne znam koja je regularna cena) što ne duplo jeftinije od drugih putera za telo.


Pakovanje sadrži 250ml, lako se razmazuje i može da potraje oko mesec-mesec ipo.



Ne mislim da je nešto posebno kvalitetan i većinom sam ga uzela zbog predivnog (pomalo jakog) mirisa.


Sledeća je regenerativna krema za lice za sve tipove kože, proizvođač je Botanica natural cosmetics. Pakovanje sadrži 50ml, sastoji se od ulja nevena i vitamina A, D i E, tekstura je fina, pomalo retka. Cena je oko 200 dinara. Moja koža je jako dobro upija, nanosim je ujutru i uveče pre spavanja, lepo mi hidrira i osvežava kožu lica i smiruje crvenilo. Preporučila bih svima ovu kremu, pogotovo devojkama sklonim suvoj koži lica i blagom crvenilu.






 Letos sam poručila Avonovo svetlucavo ulje za telo Skin so Soft Enhance & Glow Shimmer Oil Spray, i nisam posebno oduševljena, ulje je previše retko, sljokice se jedva vide i posle par minuta kao da nisam ni stavila, tako da ga sigurno neću ponovo naručiti. Pakovanje je od 150ml i cena je oko 600 dinara. 



Bočica lepo izgleda, ali mislim da nije kvalitetan, tako da ga ne preporučujem.



Sledeći je Avon Naturals Sugar Plum & Vanilla Body Spray. Sprej za telo sa slatkim  mirisom šljive i vanile.





Pakovanje sadrži 100 ml, a cena je oko 400 dinara. Osvežava kožu i ima lagan miris, ja ga koristim ponekad posle tuširanja, a ponekad ga samo nanesem umesto parfema. Piše da hidrira kožu, ali čisto sumnjam jer sadrži alkohol. Miris je lep i sprej nije skup, ali ne mislim da hidrira kožu, više je poput blažeg parfema za leto, tako da bih mu dala sednju ocenu.

To bi bilo sve za danas, bye! :-)
xx

Нема коментара:

Постави коментар